“Mijn doel is om mensen in contact te brengen met hun gevoel en intuïtie.”

Wilmy Evers (1960) is paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, logopediste en coach. Zij heeft ruim 30 jaar een praktijk en zeer veel ervaring met het werken in (para)medische omgevingen. Om vrouwen de beste zorg te kunnen verlenen werkt ze actief samen met andere professionals uit de reguliere en complementaire zorg. Ze heeft voor zowel particuliere als voor zorginstellingen, onderwijs, bedrijven en (semi) overheidsorganisaties gewerkt in diverse rollen.

Dieptewerker

Wilmy is een ‘dieptewerker’ die graag samen met haar cliënt de situatie analyseert en op basis daarvan zorg op maat aanbiedt. De laatste jaren is zij steeds meer gevraagd om vrouwen te begeleiden op het gebied van burn-out en stress, het vinden van balans tussen fysiek en psychisch welbevinden. Zij is daarnaast ervaringsdeskundige met betrekking tot de overgang.

Beroepsverenigingen

Wilmy is geregisteerd bij de Beroepsorganisatie van Natuurgeneeskundig Therapeuten (www.batc.nl), de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (www.nobco.nl) en de European Mentoring & Coaching Council (www.emccouncil.org). De consulten worden hierdoor gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekering.

 
Aan de slag met 40+ Vrouwenzorg

Zorg op maat

Wilmy komt graag met u in gesprek om gezamenlijk een maatwerkplan vorm te geven dat aansluit op uw behoefte. Uiteraard kan zij haar eerdere ervaringen uit diverse behandel- en coachingstrajecten inbrengen zodat u een beeld krijgt van de vele mogelijkheden om uw doel te bereiken. Zij brengt met zorg uw vraagstelling in beeld om maatwerk te kunnen leveren. 

Afhankelijk van een eventuele doorverwijzing kan de zorg onder reguliere en/of complementaire zorg vallen. De vergoedingen van zorgverzekeraars kunnen pas vastgesteld worden nadat het plan is samengesteld. De desbetreffende behandelaar kan voorafgaande aan de zorg hierover meer informatie verstekken.

Wilmy Evers
06 51 43 61 71